top of page

Pakketten

ROC Amsterdam Surflife Trip__surflifetrips-2411656186721812.jpg

Op naar Bias - Mimizan! Bias Plage – gelegen aan de Atlantische kust van Zuid-Frankrijk – staat bekend om de prachtige goudgele stranden en haar beruchte surfspot. Zon, zee, strand en surfen zijn dé redenen om deze heerlijke vakantiebestemming te bezoeken. In samenwerking met Surflife zijn de accommodatie, materialen en faciliteiten geregeld voor een heerlijk surfcamp.

France Surflife Mimizan Deluxe 4 person Tipi.jpg

3 Nachten

* 4 dagen

*op basis van minimaal 40 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 4 sterren accommodatie

 • Volpension

 • Surflessen

 • Sport -en spel activiteiten

Surflife Mimizan Deluxe 2020- shared tipi 2.jpg

4 Nachten

* 5 dagen

*op basis van minimaal 40 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 4 sterren accommodatie

 • Volpension

 • Surflessen

 • Sport -en spel activiteiten

DSC06907.jpg

5 Nachten

* 6 dagen

*op basis van minimaal 40 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 4 sterren accommodatie

 • Volpension

 • Surflessen

 • Sport -en spel activiteiten

Toelichting pakketten

Je trip is volledig verzorgd en begeleid van moment A tot Z.

Je komt in Mimizan aan op een 4-sterrencamping waar iedereen in tippi-tenten verblijft. De materialen en het eten en drinken zijn inbegrepen en niks staat je in de weg om een te gekke kamp te ervaren! Onze instructeurs zijn ISA-gecertificeerd en hebben een pedagogische achtergrond gericht op ontwikkeling en leerlijnen.

Praktische informatie

Eten: Samen met de kok en iemand van de crew zal de groep aan de slag gaan om het ontbijt of het avondeten klaar te maken. Zo draagt iedereen bij bij de bereiding van het eten. Dit is zowel leerzaam als belangrijk om je steentje bij te dragen. 

Drinken: Ons kamp beschikt over een eigen beachbar! Hier kan je samen met anderen in de vrije momenten wat drinken of een snack kopen met een vooraf gekregen barkaart.

 

Tentindeling: In de tent is het belangrijk dat een ieder zich op zijn gemak voelt. Daarom is de tentindeling voor aanvang opgemaakt door de school/opleiding/organisatie. Na aanlevering houden wij rekening met het welzijn van de deelnemers, M/V gescheiden en X waar die persoon zich het meest prettig voelt . 

 

Roken en alcohol: tijdens de surfkampen houden wij de Nederlandse regelgevingen aan wat betreft alcohol en sigaretten. Aanvullend spreken wij in overleg af welke randvoorwaarden nog meer gelden tijdens het kamp.​

Busreizen:  Wij nemen de verzorging uit handen op het moment dat je de bus instapt en geven die weer over als we terug zijn. Wij werken samen met een Nederlandse busmaatschappij voor de heen- en terugreis.

Surflife Mimizan Deluxe 2020- shared tipi 2.jpg
DSC04005_edited.jpg
DSC05665.jpg

Bias - Mimizan

Bias - Mimizan is dé plek voor een ontspannen (school/studie) reis!

Het grootste dorp van Mimizan (Mimizan-Bourg) ligt 20 minuten landinwaarts van de kust, maar de badplaats Bias heeft alles wat je nodig hebt om van jouw vakantie te genieten. De camping waarop wij verblijven ''Camping Le Tatiou'' is omgeven met bossen, duinen en het geweldige strand. Dit is de perfecte plek om achterover te leunen en van de Franse vakantie-vibe te genieten. Surfen is sport nummer één in Bias - Mimizan. Door de langgerekte stranden (maar liefst 10 km lang!) en de ''secret spot'' waar Bias om bekend staat, kan iedereen veilig van het water genieten zonder dat zwemmers de watersporters in de weg zitten en andersom!

DSC06454.jpg

Faciliteiten

Surf materiaal

Leerlingen zijn de gehele week verantwoordelijk voor het wetsuit wat zij lenen van Surflife. Hieronder wordt verstaan dat zij het wetsuit altijd mee terug nemen naar de camping, het dagelijks uitspoelen met zoet water (bij een kraantje of onder de douche) en het netjes te drogen hangen. Dit wil zeggen op het hek of een wasrek en zo min mogelijk in de directe zon. Eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid zijn de vaardigheden die hierbij aangesproken worden. Daarnaast wordt er een surfboard aangewezen op basis van het niveau van de scholieren.

Camping winkel

Op de camping is er ook een winkel aanwezig waar ze dagelijkse producten kunnen kopen. Hier kan je een deodorant kopen of een zakje chips als je een snelle trek hebt!

Eten/drinken

Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen in de prijs. Ludios en Surflife regelen een volpension en de scholieren kunnen eventueel meehelpen in de keuken en leren van de chef! De scholieren zijn zelf verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken. Dit zal gedaan worden in verschillende corvee diensten. De scholieren zijn zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van hun eigen bord en bestek. Die worden namelijk weer meegenomen naar hun eigen tent.

Accommodatie

De scholieren gaan slapen in een gedeelde Tipi-tent op een 4 sterren camping. De Tipi-tent heeft 4 heerlijke éénpersoonsbedden met echte matrassen (80x200 cm) en is uitgerust met kastjes, verlichting, bezem en een koelbox met borden en bestek. Bovendien is de tent uitgerust met stoelen, luifels of een parasol en tapijt. De scholieren zijn zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van de tent. Aan het eind van de week moet de tent ook schoon opgeleverd zijn.

Sanitair

Op de camping zijn er meerdere sanitaire voorzieningen voorzien van douches en wc's. Het sanitair gebouw​ is open voor alle campinggasten rondom dat gebouw en dus niet voor ons alleen. Als je naar het toilet gaat neem je je ​eigen wc-papier​ mee en – waar nodig – haal je even de wc-borstel er doorheen. Natuurlijk wordt het gebouw elke dag schoon gemaakt, maar om te zorgen dat degene die na jou gaat douchen ook in een schone douche komt haal je even de trekker er doorheen.

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page