top of page

Outdoorcamps

DSC03371.jpg

Ludios camps

Ga met ons mee back to basic met Expeditie Hollandse Duinen! 

Volledig verzorgd en gericht op leerlijnen en groei.

Beleef de lifestyle, de vrijheid en de uitdagingen

met onze unieke aanpak. 

De pijlers van onze camps

Pedagogisch

Al onze instructeurs zijn  ervaren buitensport instructeurs.

Daarnaast zijn ze pedagogisch geschoold en hebben geruime ervaring in het bieden van sport- en spelactiviteiten met diverse doelgroepen

"sport, spel & groei"

Uiteraard gaat dit kamp om het outdoor vaardigheden. Maar richten wij ons ook op natuur educatie en navigatie vaardigheden om je te redden in onbekend gebied.

Daarnaast hebben we aanvullende sport- en spelactiviteiten die het programma vullen.

Flexibiliteit

''Het gevoel van vrijheid, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Laten we samen de doelen van jouw kamp bespreekbaar maken. Wat is jullie wens qua plezier, vaardigheden en educatie?

Wij zorgen ervoor dat dit behaald wordt!

Educatief

Wij willen zorgen dat jullie niet alleen leren survivallen, maar ook zelfstandiger worden. Daarbij krijgen jullie door de activiteiten ook een betere groepsdynamiek waardoor samenwerking wordt gestimuleerd. Daarbij is de kern van het kamp natuur educatie, dit zal ook altijd terug komen in het programma op het niveau van de deelnemers.

Camps is opgezet vanuit Ludios!

Ludios is een op en top sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor jou.

Kamp Hollandse Duinen is ontstaan vanuit de aanvraag van Nationaal park Hollandse duinen. Onze enthousiaste en ervaren buitensportinstructeurs hebben op de aanvraag gehoor gegeven met een uniek en uitdagend kamp. Zo is ons kamp gespecialiseerd om  scholieren en studenten een uitdagende buitensport ervaring te geven in de Hollandse Duinen.

De gedachte achter dit kamp is jongere in contact laten komen met de Nederlandse natuur en wildernis. Juist deze doelgroep willen we enthousiast maken via een uitdagende expeditie in het gebied. Denk aan lopen met bepakking, navigeren en samenwerken.

Er zijn meerdere tochten die je loopt op verschillende manieren van navigatie. Waarbij je punten kan verdienen door educatie vragen op te lossen en zo goed mogelijk activiteiten uit te voeren. Op deze manier kan je de avond van dag 1 materialen kopen om je eigen slaapplek te bouwen doormiddel van een bivak. Ludios draagt hierbij aan een positieve ervaring vanaf de jeugd naar de Nederlandse natuur.

Wat je van ons moet weten

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page