top of page

Snowcamps

pexels-pixabay-273809.jpg

Ludios camps

Ga met ons mee naar de bergen en sneeuw! 

Volledig verzorgd en gericht op leerlijnen en groei. Beleef de lifestyle, de vrijheid en de uitdagingen met onze unieke aanpak. 

De pijlers van onze camps

Pedagogisch

Al onze instructeurs zijn gecertificeerde en ervaren  sneeuwsportinstructeurs voor skiën en snowboarden.

Daarnaast zijn ze pedagogisch geschoold en hebben geruime ervaring in het bieden van sport- en spelactiviteiten met diverse doelgroepen

"sport, spel & groei"

Uiteraard gaat dit kamp om het skiën en snowboarden.

Daarnaast hebben we speurtochten, eigen warm-ups en nog veel meer Ludios sport- en spelactiviteiten die groei (in het breedste zin van het woord) stimuleren.

Flexibiliteit

''Het gevoel van vrijheid, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Laten we samen de doelen van jouw kamp bespreekbaar maken. Wat is jullie wens qua plezier, vaardigheden en educatie?

Wij zorgen ervoor dat dit behaald wordt!

Educatief

Wij willen ervoor zorgen dat jullie niet alleen leren skiën en boarden, maar ook zelfstandiger worden. Ook leren zij beter samenwerken. Daarbij kunnen wij leerlijnen toevoegen binnen ons programma om een passend niveau van uitdaging en groei te stimuleren.

Camps is opgezet vanuit Ludios!

Ludios is een op en top sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor jou.

Snowcamps is ontstaan vanuit onze doorgewinterde sneeuwsport intstructeurs die een uniek concept hebben ontwikkeld. Hierdoor is Ludios Camps gespecialiseerd in het begeleiden van grote groepen scholieren, studenten en bedrijven. Met passende activiteiten, uitdagingen en programma's die horen bij de wensen en behoeften van de groep.

Het mooiste wat er is is vrijheid! Ontwikkel je eigen kennis en vaardigheden en wees ´in control´ over jezelf terwijl je via bergen naar beneden sjoeft. Het mooie van sneeuwsport is dat iedereen zijn eigen boontjes moet doppen en het gevoel van die vrijheid is loon naar werken. Beleef en dompel onder in het Ludios Snowcamps. Jouw Snowcamp begint zodra je de bus in stapt en eindigt pas wanneer je de bus weer uitstapt als een rijker mens.

Wat je van ons moet weten

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page