top of page

Ludios camps

Ga met ons mee naar het strand en de golven! 

Volledig verzorgd en gericht op leerlijnen en groei. Beleef de lifestyle, de vrijheid en de uitdagingen met onze unieke aanpak. 

De pijlers van onze camps

Pedagogisch

Al onze instructeurs zijn pedagogisch geschoold en hebben ruime werkervaring met groepen en het geven van de leuke sport- en spelactiviteiten.

 

Veiligheid staat hierbij uiteraard bovenaan.

"sport, spel & groei"

Surfen staat uiteraard centraal, maar tijdens het kamp worden er genoeg andere activiteiten georganiseerd zoals Archery tag, Ultimate Frisbee en Beach games.

Voor ieder wat wils!

Flexibiliteit

Het gevoel van vrijheid, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Laten we samen de doelen van jouw kamp bespreekbaar maken. Wat is jullie wens qua plezier, vaardigheden en educatie?

Wij zorgen ervoor dat dit behaald wordt!

Educatief

Wij willen ervoor zorgen dat jullie niet alleen leren surfen, maar ook zelfstandiger worden. Leer beter samenwerken. Daarbij kunnen wij leerlijnen toevoegen binnen ons programma om een passend niveau van uitdaging en groei te stimuleren.

Camps is opgezet vanuit Ludios!

Ludios is een op en top sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor jouw.

Surfcamps is ontstaan vanuit onze surfsport intstructeurs die een uniek concept hebben ontwikkeld. Hierdoor is Ludios Camps gespecialiseerd in het begeleiden van grote groepen scholieren, studenten en bedrijven. Met passende activiteiten, uitdagingen en programma's die horen bij de wensen en behoeften van de groep.

De focus van het kamp ligt vooral op de ‘Surfmind’. Dit is de visie achter het leren van surfen, die ingaat op de ontwikkeling van zowel de surfkunst als de persoonlijke bekwaamheden van het individu. Vanuit dit perspectief zullen er veel sport- en spelactiviteiten worden georganiseerd. Ludios zal zich hierbij extra richten op het bevorderen van sociale gedragingen, een positief zelfbeeld en een verhoogd zelfvertrouwen.

Wat je van ons moet weten

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page