pexels-pixabay-273809_edited.jpg

Voor scholen.

Hochfügen Oostenrijk

Sportieve schoolreis met Ludios
 

Ludios zorgt al jaren voor een sportieve en educatieve belevenis voor kinderen. Daar behoort een schoolreis ook aan toe. Niet zomaar een schoolreis, maar een ski vakantie in Oostenrijk. Waar we vollen dagen op de piste zullen staan, en de kinderen met onze sport achtergrond genoeg uitdagingen zullen gaan krijgen.

 

Omdat wij onze eigen locatie hebben, kunnen wij de programma's vooraf opstellen en op maat aanbieden. Ligt de focus voor jullie meer op sport, op educatie of op cultuur? Of willen jullie een avondje naar het zwembad. Er is genoeg te doen! Wij zijn in staat om alles op maat voor jullie in te vullen!

Ludios zorgt ervoor dat het kamp in goede banen word begeleidt. Dit begint al vanaf het eerste moment! Het moment dat de bus aankomt op jullie school, dan zijn er al begeleiders van Ludios aanwezig om jullie welkom te heten. Elke begeleider zal een groepje onder zijn hoede nemen van A tot Z. hij of zij zal niet alleen een begeleider zijn. Maar een part of the team en het aanspreek punt voor het groepje scholieren. Zo leren de scholieren de begeleiders snel kennen en kunnen wij de leraren ontlasten. Zo kunnen zij ook genieten van de reis!

pexels-visit-almaty-848612.jpg
Sport en spel (pedagogiek)

De focus van het kamp ligt vooral op het leren van skiën en boarden.

Voor de gevorderden bevorderen, en natuurlijk plezier maken! 

Maar ook zullen er veel sport- en spelactiviteiten worden georganiseerd. Ludios zal zich hierbij extra richten op het bevorderen van sociale gedragingen, een positief zelfbeeld en een verhoogd zelfvertrouwen. 

Praktische informatie

Eten: gezamenlijk met de groep zullen we op locatie ontbijten en dineren. Hiervoor zal er een loop buffet klaargezet worden. In de middag zullen de scholieren wat meer vrijheid krijgen. En krijgen ze tijd om ergens te eten waar ze willen. Dit kunnen ze met hun ski groep doen. Maar ook gezamenlijk met andere groepjes.

 

Winkeltje: gedurende week zullen er momenten zijn dat we met de bus langs de supermarkt gaan. Hier zullen de scholieren wat eten en drinken kunnen halen. Maar ook hebben we bij de piste een klein winkeltje wat wel wat duurder is. Maar hier heb je ook de mogelijkheid om wat te halen.

Kamerverdeling: op de kamer is het belangrijk dat de scholieren zich op hun gemak voelen. Daarom is het belangrijk dat de indeling van tevoren word gemaakt in samenwerking met de school. Jongens en meisjes uiteraard gescheiden. 

 

Roken en alcohol: tijdens de winterkampen houden wij de Nederlandse regelgevingen aan wat betreft alcohol en sigaretten. Uiteraard in overleg met het schoolbestuur.

Materiaal/skipas: Op de dag dat we aankomen word het materiaal gelijk opgehaald. Dit valt onder skies, ski schoenen, ski stokken, snowboard, snowboard schoenen, helm. Natuurlijk hebben we tijd om schoenen te passen. Ski pas word door Ludios opgehaald.  

 

Busreizen: Voor onze busreizen werken wij samen met een Nederlandse busmaatschappij. Dit zal door en Ludios worden verzorgd.

Onze pakketten

Alpincenter Aufenthaltsraum 1. Stock.jpg

3 Nachten

* 4 dagen op de piste

*op basis van 60 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 4 dagen op de piste

 • Halfpension

 • Ski- en snowboard lessen

 • Sport -en spel activiteiten

Vanaf:

€510,- p.p.

Alpincenter Ausgang Piste Speisesaal.jpg

4 Nachten

*5 dagen op de piste

*op basis van 60 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 5 dagen op de piste

 • Halfpension

 • Ski- en snowboard lessen

 • Sport -en spel activiteiten

Vanaf:

€630,- p.p.

Alpincenter vorderer Speisesaal.jpg

5 Nachten

*6 dagen op de piste

*op basis van 60 gasten.

 • Inclusief busreis retour

 • 6 dagen op de piste

 • Halfpension

 • Ski- en snowboard lessen

 • Sport -en spel activiteiten

Van:

€750,- p.p.