pexels-pixabay-416779.jpg

Over ons.

Wie zijn wij?

Ludios is een innovatief sportbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van sport- en spelactiviteiten aan kinderen en jongeren. Met ruim 140 ervaren en pedagogisch geschoolde sportinstructeurs in dienst, organiseren wij landelijk verschillende activiteiten in de kinderopvang, buurtsport, gymlessen, voetbalkampen en nog veel meer! 

Wat ruim drie jaar geleden is begonnen als een initiatief om de personeelstekorten bij kinderopvangen op te vangen, is inmiddels uitgegroeid tot een groot, professioneel en multidisciplinair team dat haar enorme passie voor sport en spel kan overbrengen op de jeugd.

 

Al in het tweede bestaansjaar breidde Ludios haar dienstverlening uit naar het geven van gymlessen op basisscholen, waarna ook buurtsport en het organiseren van verschillende sportkampen volgden.  Nu is het weer tijd voor een nieuwe en zelfs internationale stap, Snowcamps.

pexels-davide-lorenzon-3921363.jpg

Waarom Ludios?

Pedagogisch

Al onze instructeurs zijn pedagogisch geschoold en hebben ruime werkervaring met kinderen en het geven van de leukste sportactiviteiten. Veiligheid staat hierbij uiteraard bovenaan.

Sport en spel

Uiteraard gaat dit kamp om het skiën en snowboarden. Daarnaast bieden wij ook sport en spel aan. Denk aan creatieve warming ups. Speurtochten over de pistes. En nog veel meer.

Skills

''Het gevoel van vrijheid, groei, persoonlijke ontwikkeling en sneeuwsport''

Bij schoolgroepen ligt de nadruk vaak op mindset coaching, beter leren communiceren en het ontwikkelen van de eigen ‘ik’. Maar ook samenwerken, elkaar accepteren, motiveren en omgaan met drukte of stress spelen een rol.

Educatief

Wij willen ervoor zorgen dat jongeren niet alleen leren skiën en boarden, maar ook zelfstandiger worden. Ook leren zij beter samenwerken en creëren de gedachte dat alles mogelijk is zolang zij zich ervoor inzetten.